Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки, свързани с АР 164

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• От време на време съм се замислял да правя щуротии, но сърце не ми дава...
    Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

• Ами както и да ги поглеждах нещата друга Алфа освен 164 не допада и пред дилемата дали да взема на iltcho дизела или тоя мечок се спрях на мечока .
      Хем по-нова година , апук и от доста време си търсех автоматик - малко гори доста ама ще се свиква .
      За данъка и гражданската да не казвам ,че се плаша чак какви цифри са
      Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
      Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
      Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• нека направим тема предатели
        Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

• Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщение
          нека направим тема предатели
          Лошото е ако скоро там станат повече
          Накрая тук май ще си пишем аз, ти и Глигана.

Comment

• натам отиват работите

Comment

• Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщение
              натам отиват работите
              Тцтцтцтцт много предатели на модела тук .
              ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• Ами кажи ми една читава по-нова Алфа и я взимам ... не бройка а модел .
                Ама честно
                Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• 164 3.0 Q4 - 1998

Comment

• Първоначално публикувано от VLADius Покажи съобщение
                    164 3.0 Q4 - 1998
                    Владиии
                    Мерцедеса евтин ще ми види ако се намери някоя читава

Comment

• Такава кола заслужава добра поддръжка, която няма как да стане в България. Не може за всяко нещо да чакаш по 40 дни доставка от 'белите' държави. Цени не коментирам пък.
                      Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                      Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Съни е прав, няма да си кривим душите, батаци караме, ама като ти дава кеф, не можеш да я оставиш, до година и аз се позамислям за нещо друго, но винаги ще имам 164 (в мазата)

Comment

• Прав е. Рано или късно ще ни оставят...
                          Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                          Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Съни, честито! Дълго и безаварийно ползване на новата придобивка.

Що се касае до предателството не можем да се сърдим, че хората искат да карат по-нови и по-читави коли. Аз лично и да си купя друга алфа или друга марка кола винаги ще си имам една 164-ка просто, защото ме кефи адски много, а и е много надеждна, винаги можеш да рачиташ на нея.
                            Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
                            Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
                            Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
                            Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95

Comment

• http://www.youtube.com/watch?v=It7Os...eature=related

катастрофа

http://www.youtube.com/watch?v=WClgU...eature=related

тест в6 мотор
                              Last edited by alex37; d.m.y г., 12:48.
                              1. Alfa Romeo 164 v6 2.0 TB средно 10л/100км

Comment

• И аз не мога да си помисля да продам бабата. Вкарвам си парици в нея - днес това, утре онова. Обаче вече чувствам проблемчета с намирането на чаркулячета, ама това е живота. А може да имам много коли в бъдеще, но тази определено ще ми остане на сърце. Само дето май почнахме живи да ги оплакваме...

Comment

Working...
                                X